preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica

Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK - JEDNOSTAVNA NABAVA.pdf

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1659613
Danas: 397
Eko škola

Facebook škole

Najfotografije

Ovdje prihvaćamo sve vaše fotografije snimljene digitalnim fotoaparatima ili vašim mobilnim telefonima! Fotografirati možete sve! Od vas učenika, škole, prirode, vaših domaćih životinja, kućnih ljubimaca, svega što vam padne na pamet, a da nije uvredljive prirode po ikoga. Cilj nam je poticati vaše kreativno izražavanje, i tko zna, možda netko odluči i postati fotografom. Možete se prijaviti s koliko god fotografija želite, jednom ili sto :), no mi ćemo odabrati one koji su se najviše potrudili i njihove fotografije postaviti na našu web stranicu! Budite kreativni, domišljati kao što to i inače jeste!! Fotografije možete donijeti u školu nastavnicima Goranu i Željku, ili poslati na našu e-mail adresu ospopovac@gmail.com ili preko poruke na školski fejs!

Nagrađene fotografije možete pogledati i u našoj fotogaleriji.

Najfotografije
Fotografija mjeseca srpnja
MARCELA BOGNAR / datum: 8. 7. 2011. 16:31

Poznato nam je da ljekovito blato služi za lječenje još od Rimskoga doba. Učinkovito je u liječenju niza poremećaja kože, uklanjanju masnih potkožnih naslaga, jedno je od najefikasnijih metoda uklanjanja celulita, efikasno otklanja reumatske bolove, koristi se za rehabilitacijske svrhe... ALI, je li na ovoj fotografiji mjeseca srpnja riječ o tome (čitaj: NEEEE!) ili samo o ludoj zabavi u ove dosadne vruće ljetne dane za pojedine učenike iz Kneževa prosudite sami :)

P.S. Napomena: ukoliko je i ostalima dosadno i ne znaju kud bi sa sobom, prosurfajte malo web stranicom škole i potražite savjete kako provesti ljeto!


[OPŠIRNIJE]Zimske radosti u Popovcu!
Andrea Vereš MIHAEL JAKOPEC / datum: 28. 2. 2011. 19:10

Snijeg koji je prošli tjedan u potpunosti zameo baranjske ulice očekivano je stvorio najviše problema vozačima, a nama učenicima izmamio je osmijehe na licu i donio pravu zabavu. Vikend je bio prepun veselja za sve nas jer prije samo nekoliko dana nismo niti pomišljali da bi ove zime još jednom mogli uživati u sanjkanju i grudanju. Zimsku idilu Popovca pogledajte ovdje!


[OPŠIRNIJE]Najfotografi mjeseca srpnja
Administrator / datum: 24. 7. 2010. 09:56

Stigle su nam i najfotografije dugog i toplog mjeseca srpnja. Prvo mjesto osvojila je Martina Bobek s fotografijom I found a way to make it trough by holding on to you, drugo mjesto Domagoj Babić s fotografijom Glad ne bira, te treće mjesto Ana Klopotan s fotografijom Moj put. Fotografije možete pogledati pod opširnije i u našoj fotogaleriji.


[OPŠIRNIJE]Najfotografi mjeseca lipnja
Administrator / datum: 27. 6. 2010. 11:21

Došlo je vrijeme proglašavanja najkreativnijih učenika u mjesecu lipnju! Stoga nećemo duljiti, prvo mjesto najfotke mjeseca osvojila je učenica Patricia Šenica sa svojom fotografijom Trenutak igre, drugo mjesto osvojio je naš, sada već bivši učenik, Mateo Palfi sa svojom fotografijom Skok, dok je treće mjesto osvojila učenica Ana Klopotan sa svojom fotografijom Oblaci nad domom. Pošto je nastava završila, učenici će svoja priznanja dobiti 2. srpnja zajedno sa završnim svjedodžbama, a Mateo tada može doći u školu po svoje priznanje ili ćemo mu ga poslati po nekom učeniku.


[OPŠIRNIJE]Prve najfotke!
Administrator / datum: 5. 6. 2010. 12:14

Dragi naši kreativci, stigao je Dan D za odluku tko je snimio najbolje fotografije. Prvo mjesto osvojila je Barbara Kletuš koja uslikala kako se Sunce poigrava s oblacima, drugo mjesto osvojio je Bojan Bakač koji je uslikao munju, a treće mjesto Patricia Šenica koja je uhvatila trenutak penjanja na odašiljač pod nazivom Svi idu gore. Patricia je uslikala i jednu prekrasnu fotografiju koja je također dočarala trenutak igre, no nažalost i ona i mi smo fotografiju zagubili, ako ju u međuvremenu pronađemo (ili mi ili ona), objavit ćemo vam ju. Čestitamo pobjednicima, i znamo da vas ima još mnoštvo koji imaju dara za "hvatanje trenutaka" te vas SVE pozivamo sudjelovati u ovoj našoj nagradnoj rubrici. Pobjednicima će biti uručena priznanja za najfotku! Fotke možete vidjeti pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju