preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica

Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK - JEDNOSTAVNA NABAVA.pdf

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1676919
Danas: 25
Eko škola

Facebook škole

vijesti
Naša Šišmijada u medijima
Marijana Kuna / datum: 16. 2. 2014. 10:36

Naša Šišmijada i nagrade koje smo za nju dobili popraćene su u medijima. Više na ovoj poveznici.


[OPŠIRNIJE]Župan u Popovcu
Administrator / datum: 26. 11. 2010. 06:39

Župan Vladimir Šišljagić sa suradnicima posjetio je jučer radove na izgradnji nastavno-sportske dvorane u Popovcu. Riječ je o investiciji vrijednoj 4,2 milijuna kuna koje je županija već osigurala, a rok za izgradnju je 2013. godine. Kako su istaknuli općinski načelnik Zoran Kontak i donačelnik Mravlinčić, popovački učenici dvoranu čekaju već 30 godina, a do sada se nastava tjelesnog održavala u učionici velikoj 50-ak četvornih metara.


[OPŠIRNIJE]Dvoranaaaaaa :-)
Administrator / datum: 20. 11. 2010. 02:10

Nova nastavno-športska dvorana u Popovcu prostirat će se na 875 četvornih metara, a izvođač radova je tvrtka Dom d.o.o. iz Darde. Rok za dovršetak gradnje dvorane je 2013. godina. U priloženom video isječku pogledajte izjavu naše ravnateljice Jadranke Sabljak prilikom nedavnog potpisivanja ugovora  o izgradnji dvorane s osječko-baranjskim županom dr. Vladimirom Šišljagićem.


[OPŠIRNIJE]Intervju o našim web stranicama na portalu skole.hr
Administrator / datum: 17. 9. 2010. 17:22

Uredništvo nama svima dobro poznatog i sadžajima vrlo korisnog portala, www.skole.hr, obratilo nam se kako bi nas kao prošlogodišnje pobjednike natjecanja "Skockajte web" upitali  o tome kako je organiziran web tim u našoj školi, tko sve sudjeluje u radu na webu škole, koji su nam planovi za budućnost... Više pod opširnije!


[OPŠIRNIJE]Pobjednički intervju za portal www.skole.hr
Administrator / datum: 3. 12. 2009.

Ranije smo vas obavijestili kako smo osvojili prvu nagradu za najskockaniji web. Portal www.skole.hr napravio je intervju s našim web novinarima koji možete pročitati ukoliko kliknete na opširnije. I dalje nastavljamo s kreativnim razvojem naše web stranice te sve učenike i nastavnike još jednom pozivamo da se uključe u obogaćivanje sadržaja kako bi bili što korisniji i informativniji za sve posjetitelje.


[OPŠIRNIJE]Još jednom u Glasu Slavonije
Administrator / datum: 26. 11. 2009.

Naša škola opet je osvanula u medijima, naime dnevni list Glas Slavonije je u današnjem broju objavio veliku reportažu o uspjehu web stranice. Zahvaljujemo novinaru Glasa Slavonije, gospodinu Rajku Cicaku, na uspješnoj suradnji i na svim napisanim riječima  podrške. Kliknite na opširnije i pročitajte što je točno napisano.


[OPŠIRNIJE]Foto vijest u Glasu Slavonije
Administrator / datum: 19. 11. 2009.

Naša škola opet je osvanula u medijima, naime dnevni list Glas Slavonije je u rubrici Foto vijest napravio malenu reportažu o našim zaboravnim korisnicima školske knjižnice.

O čemu se točno radi možete pogledati ukoliko kliknete na opširnije.


[OPŠIRNIJE]Naaaaaajskockaniji web je naš :)
Administrator / datum: 19. 11. 2009.

S veseljem i ponosom vas obaviještavamo kako je Carnetov ocjenjivački sud prepoznao i priznao naš trud uložen u naše web stranice te nam dodijelio prvo mjesto u CMS natjecanju "Skockajte web!". Za osvojeno prvo mjesto, iliti najbolje školske web stranice u Hrvatskoj, dobili smo plaketu, prijenosno računalo te diktafon.

Ovim putem se u ime našeg web tima zahvaljujemo svim kolegama, učenicima i roditeljima koji su nas vjerno pratili i podržavali te svakako ravnateljici naše škole Jadranki Sabljak.


[OPŠIRNIJE]Naši uspješni web novinari
IVONA KARAS / datum: 27. 10. 2009.

Obavjestili smo vas kako je našu školu posjetio novinar Glasa Slavonije kako bi intervjuirao naše web novinare, nastavnike koji vode uređivanje naših web stranica Gorana Podunavca i Željka Predojevića i našu, na nas ponosnu, ravnateljicu Jadranku Sabljak. U današnjim novinama pročitajte više o tome ili jednostavno kliknete na opširnije.


[OPŠIRNIJE]Portal baranja.net predstavio naše web novinare...
Administrator / datum: 20. 10. 2009.

Najposjećeniji web portal našeg zavičaja, baranja.net, na svojim stranicama predstavio je web tim novinara koji je zaslužan za izgled web stranica naše škole. U navedenom tekstu posjetitelji tog portala mogu pročitati koji učenici sudjeluju u prikupljanju web sadržaja, ali također navedeni su i naši budući planovi za daljni rad kao i potrebe kako bi bili još uspješniji i bolji.

Cjelokupni izvještaj o našoj web stranici pročitajte na portalu baranja.net ili jednostavno kliknite ovdje.


[OPŠIRNIJE]Još jednom u Enteru!
Administrator / datum: 10. 10. 2009.

Obavijestili smo vas da je prošli mjesec našu školu posjetio novinar Entera, Vjekoslav Galašev, kako bi nam uručio nadragu za osvojeno drugo mjesto u nagradnom natječaju Top 5 na kojemu se nagrađuju najbolje školske web-stranice.

U ovomjesečnom broju Entera možete pročitati tko su najbolji webmasteri iz prošle sezone u cijeloj Hrvatskoj, među kojima smo i mi, a ukoliko kliknete na opširnije moći ćete pročitati što je točno napisano o našim webmasterima.


[OPŠIRNIJE]Preuzimanje nagrada za osvojeno drugo mjesto
STJEPAN BUGARIN / datum: 17. 9. 2009.

Danas je našu školu posjetio gospodin Vinkoslav Galašev iz informatičkog časopisa Enter kako bi nam uručio nagradu za osvojeno drugo mjesto na nagradnom natječaju Enter Top 5.

Priznanje i nagradu su u ime web novinara preuzeli Tena Mihajlović i Antonio Beti, a nagrađeni smo tintnim pisačem/skenerom Epson SX405.

Ravnateljica škole Jadranka Sabljak,  nastavnik povijesti i hrvatskoga jezika Željko Predojević i nastavnik informatike Goran Podunavac također su sudjelovali na dodjeli.


[OPŠIRNIJE]Second best!
ŽELJKO PREDOJEVIĆ / datum: 10. 7. 2009.

Web stranice naše škole proglašene su drugim najboljim u Hrvatskoj za školsku godinu 2008./2009. prema Nagradnom natječaju Top 5 časopisa Enter. Ispred nas našla se web stranica trećeg razreda Osnovne škole Tučepi.

Evo što Enter kaže o nama: „Iza standardnog CARNetovskog sučelja krije se obilje materijala i korisnog sadržaja kojeg stvaraju sami učenici. Osim originalnih rubrika (kao što su Oglasna ploča, Kutak za učitelje), posebno želimo pohvaliti ažurnost sadržaja. Opći je dojam da su ove web-stranice rađene sukladno potrebama učenika, što i treba biti jedan od glavnih kriterija pri njihovoj izradi.

Naš trud ponovno je zamijećen te ovim putem zahvaljujemo časopisu Enter. Nagrađeni smo tintnim pisačem/skenerom Epson SX405.


[OPŠIRNIJE]Gostovanje u "Euromagazinu"
Administrator / datum: 18. 6. 2009.

U subotu, 20. lipnja na prvom programu HRT-a u 15.45 u emisiji "EUROMAGAZIN" možete pogledati video prilog o učenici naše škole Teni Mihajlović. Gostovanje u toj emisiji bilo je u sklopu priloga o nagradnom natječaju Europske komisije "Moja ideja za europsko sutra" na kojem su naše učenice (Ana Savanović, Dina Mihajlović i Tena Mihajlović) kao glavnu nagradu za svoj uradak o budućnosti prometa osvojile trodnevno putovanje u Bruxelles. Urednica i voditeljica emisije je Maja Sever.


[OPŠIRNIJE]Glas Slavonije: "Mlade Baranjke rješavaju prometne gužve u gradovima"
Administrator / datum: 26. 5. 2009.

U današnjem broju Glasa Slavonije objavljen je članak o učenicima naše škole koje su kao što znate pobjedile na nagradnom natječaju "Moja ideja za europsko sutra" i kao nagradu dobile trodnevni izlet u Bruxelles. U slučaju da niste prelistali današnji Glas Slavonije i vidjeli o čemu je točno riječ, možete pročitati više o njihovom uspjehu ukoliko kliknete ovdje.


[OPŠIRNIJE]Naša web stranica u Enteru!
Administrator / datum: 11. 5. 2009.

Informatički časopis ENTER za mjesec svibanj 2009. objavio je i komentirao našu web stranicu u akciji Nagradni natječaj Top5. Zahvaljujemo im što su prepoznali naš rad i trud te s nestrpljenjem očekujemo ljetno izdanje Entera kada će biti proglašeno pet najboljih web stranica osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj! Više pod opširnije!


[OPŠIRNIJE]Moja ideja za europsko sutra
Administrator / datum: 11. 5. 2009.

Od preko 70 pristiglih uradaka, Delegacije EK-e odabrala je kao najbolji zajednički uradak triju učenica sedmog i osmog razreda OŠ Popovac: Tene Mihajlović, Dine Mihajlović i Ane Savanović. Nagrada je putovanje u Bruxelles.

Ceremonija dodjele nagrade održala se u okviru završne svečanosti Europskog tjedna na zagrebačkom Bundeku, na Dan Europe 9. svibnja. S obzirom da je i učenik Egzon Gashi također sudjelovao u projektu, ali nije mogao biti prijavljen za natjecanje i on je putovao u Zagreb gdje su svi zajedno preuzeli glavnu nagradu, ali dobili i još neke darove kao što su majice EU, kalendare, brošure...

Vrijednu nagradu prethodno navedenim učenicima OŠ Popovac, ravnateljici Jadranki Sabljak i nastavniku Goranu Podunavcu osobno je uručio šef Delegacije EK u Hrvatskoj Vincent Degeret.

A kako je naš rad uistinu odličan, možete se uvjeriti ovdje tako što ćete između ponuđenih radova odabrati prezentaciju Moja ideja za europsko sutra.


[OPŠIRNIJE]Pohvala web stranici škole
Administrator / datum: 5. 11. 2008.

Stručni ocjenjivački sud Web festivala dodijelio je našoj školi posebnu pohvalu za web stranicu škole. Više o svemu tome pročitajte na adresi www.webfestival.skole.hr


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju