preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica
Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK - JEDNOSTAVNA NABAVA.pdf

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1617875
Danas: 149
Eko škola

Facebook škole

vijesti
Naša Šišmijada u medijima
Marijana Kuna / datum: 16. 2. 2014. 10:36

Naša Šišmijada i nagrade koje smo za nju dobili popraćene su u medijima. Više na ovoj poveznici.


[OPŠIRNIJE]Župan u Popovcu
Administrator / datum: 26. 11. 2010. 06:39

Župan Vladimir Šišljagić sa suradnicima posjetio je jučer radove na izgradnji nastavno-sportske dvorane u Popovcu. Riječ je o investiciji vrijednoj 4,2 milijuna kuna koje je županija već osigurala, a rok za izgradnju je 2013. godine. Kako su istaknuli općinski načelnik Zoran Kontak i donačelnik Mravlinčić, popovački učenici dvoranu čekaju već 30 godina, a do sada se nastava tjelesnog održavala u učionici velikoj 50-ak četvornih metara.


[OPŠIRNIJE]Dvoranaaaaaa :-)
Administrator / datum: 20. 11. 2010. 02:10

Nova nastavno-športska dvorana u Popovcu prostirat će se na 875 četvornih metara, a izvođač radova je tvrtka Dom d.o.o. iz Darde. Rok za dovršetak gradnje dvorane je 2013. godina. U priloženom video isječku pogledajte izjavu naše ravnateljice Jadranke Sabljak prilikom nedavnog potpisivanja ugovora  o izgradnji dvorane s osječko-baranjskim županom dr. Vladimirom Šišljagićem.


[OPŠIRNIJE]Intervju o našim web stranicama na portalu skole.hr
Administrator / datum: 17. 9. 2010. 17:22

Uredništvo nama svima dobro poznatog i sadžajima vrlo korisnog portala, www.skole.hr, obratilo nam se kako bi nas kao prošlogodišnje pobjednike natjecanja "Skockajte web" upitali  o tome kako je organiziran web tim u našoj školi, tko sve sudjeluje u radu na webu škole, koji su nam planovi za budućnost... Više pod opširnije!


[OPŠIRNIJE]Pobjednički intervju za portal www.skole.hr
Administrator / datum: 3. 12. 2009.

Ranije smo vas obavijestili kako smo osvojili prvu nagradu za najskockaniji web. Portal www.skole.hr napravio je intervju s našim web novinarima koji možete pročitati ukoliko kliknete na opširnije. I dalje nastavljamo s kreativnim razvojem naše web stranice te sve učenike i nastavnike još jednom pozivamo da se uključe u obogaćivanje sadržaja kako bi bili što korisniji i informativniji za sve posjetitelje.


[OPŠIRNIJE]Još jednom u Glasu Slavonije
Administrator / datum: 26. 11. 2009.

Naša škola opet je osvanula u medijima, naime dnevni list Glas Slavonije je u današnjem broju objavio veliku reportažu o uspjehu web stranice. Zahvaljujemo novinaru Glasa Slavonije, gospodinu Rajku Cicaku, na uspješnoj suradnji i na svim napisanim riječima  podrške. Kliknite na opširnije i pročitajte što je točno napisano.


[OPŠIRNIJE]Foto vijest u Glasu Slavonije
Administrator / datum: 19. 11. 2009.

Naša škola opet je osvanula u medijima, naime dnevni list Glas Slavonije je u rubrici Foto vijest napravio malenu reportažu o našim zaboravnim korisnicima školske knjižnice.

O čemu se točno radi možete pogledati ukoliko kliknete na opširnije.


[OPŠIRNIJE]Naaaaaajskockaniji web je naš :)
Administrator / datum: 19. 11. 2009.

S veseljem i ponosom vas obaviještavamo kako je Carnetov ocjenjivački sud prepoznao i priznao naš trud uložen u naše web stranice te nam dodijelio prvo mjesto u CMS natjecanju "Skockajte web!". Za osvojeno prvo mjesto, iliti najbolje školske web stranice u Hrvatskoj, dobili smo plaketu, prijenosno računalo te diktafon.

Ovim putem se u ime našeg web tima zahvaljujemo svim kolegama, učenicima i roditeljima koji su nas vjerno pratili i podržavali te svakako ravnateljici naše škole Jadranki Sabljak.


[OPŠIRNIJE]Naši uspješni web novinari
IVONA KARAS / datum: 27. 10. 2009.

Obavjestili smo vas kako je našu školu posjetio novinar Glasa Slavonije kako bi intervjuirao naše web novinare, nastavnike koji vode uređivanje naših web stranica Gorana Podunavca i Željka Predojevića i našu, na nas ponosnu, ravnateljicu Jadranku Sabljak. U današnjim novinama pročitajte više o tome ili jednostavno kliknete na opširnije.


[OPŠIRNIJE]Portal baranja.net predstavio naše web novinare...
Administrator / datum: 20. 10. 2009.

Najposjećeniji web portal našeg zavičaja, baranja.net, na svojim stranicama predstavio je web tim novinara koji je zaslužan za izgled web stranica naše škole. U navedenom tekstu posjetitelji tog portala mogu pročitati koji učenici sudjeluju u prikupljanju web sadržaja, ali također navedeni su i naši budući planovi za daljni rad kao i potrebe kako bi bili još uspješniji i bolji.

Cjelokupni izvještaj o našoj web stranici pročitajte na portalu baranja.net ili jednostavno kliknite ovdje.


[OPŠIRNIJE]Još jednom u Enteru!
Administrator / datum: 10. 10. 2009.

Obavijestili smo vas da je prošli mjesec našu školu posjetio novinar Entera, Vjekoslav Galašev, kako bi nam uručio nadragu za osvojeno drugo mjesto u nagradnom natječaju Top 5 na kojemu se nagrađuju najbolje školske web-stranice.

U ovomjesečnom broju Entera možete pročitati tko su najbolji webmasteri iz prošle sezone u cijeloj Hrvatskoj, među kojima smo i mi, a ukoliko kliknete na opširnije moći ćete pročitati što je točno napisano o našim webmasterima.


[OPŠIRNIJE]Preuzimanje nagrada za osvojeno drugo mjesto
STJEPAN BUGARIN / datum: 17. 9. 2009.

Danas je našu školu posjetio gospodin Vinkoslav Galašev iz informatičkog časopisa Enter kako bi nam uručio nagradu za osvojeno drugo mjesto na nagradnom natječaju Enter Top 5.

Priznanje i nagradu su u ime web novinara preuzeli Tena Mihajlović i Antonio Beti, a nagrađeni smo tintnim pisačem/skenerom Epson SX405.

Ravnateljica škole Jadranka Sabljak,  nastavnik povijesti i hrvatskoga jezika Željko Predojević i nastavnik informatike Goran Podunavac također su sudjelovali na dodjeli.


[OPŠIRNIJE]Second best!
ŽELJKO PREDOJEVIĆ / datum: 10. 7. 2009.

Web stranice naše škole proglašene su drugim najboljim u Hrvatskoj za školsku godinu 2008./2009. prema Nagradnom natječaju Top 5 časopisa Enter. Ispred nas našla se web stranica trećeg razreda Osnovne škole Tučepi.

Evo što Enter kaže o nama: „Iza standardnog CARNetovskog sučelja krije se obilje materijala i korisnog sadržaja kojeg stvaraju sami učenici. Osim originalnih rubrika (kao što su Oglasna ploča, Kutak za učitelje), posebno želimo pohvaliti ažurnost sadržaja. Opći je dojam da su ove web-stranice rađene sukladno potrebama učenika, što i treba biti jedan od glavnih kriterija pri njihovoj izradi.

Naš trud ponovno je zamijećen te ovim putem zahvaljujemo časopisu Enter. Nagrađeni smo tintnim pisačem/skenerom Epson SX405.


[OPŠIRNIJE]Gostovanje u "Euromagazinu"
Administrator / datum: 18. 6. 2009.

U subotu, 20. lipnja na prvom programu HRT-a u 15.45 u emisiji "EUROMAGAZIN" možete pogledati video prilog o učenici naše škole Teni Mihajlović. Gostovanje u toj emisiji bilo je u sklopu priloga o nagradnom natječaju Europske komisije "Moja ideja za europsko sutra" na kojem su naše učenice (Ana Savanović, Dina Mihajlović i Tena Mihajlović) kao glavnu nagradu za svoj uradak o budućnosti prometa osvojile trodnevno putovanje u Bruxelles. Urednica i voditeljica emisije je Maja Sever.


[OPŠIRNIJE]Glas Slavonije: "Mlade Baranjke rješavaju prometne gužve u gradovima"
Administrator / datum: 26. 5. 2009.

U današnjem broju Glasa Slavonije objavljen je članak o učenicima naše škole koje su kao što znate pobjedile na nagradnom natječaju "Moja ideja za europsko sutra" i kao nagradu dobile trodnevni izlet u Bruxelles. U slučaju da niste prelistali današnji Glas Slavonije i vidjeli o čemu je točno riječ, možete pročitati više o njihovom uspjehu ukoliko kliknete ovdje.


[OPŠIRNIJE]Naša web stranica u Enteru!
Administrator / datum: 11. 5. 2009.

Informatički časopis ENTER za mjesec svibanj 2009. objavio je i komentirao našu web stranicu u akciji Nagradni natječaj Top5. Zahvaljujemo im što su prepoznali naš rad i trud te s nestrpljenjem očekujemo ljetno izdanje Entera kada će biti proglašeno pet najboljih web stranica osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj! Više pod opširnije!


[OPŠIRNIJE]Moja ideja za europsko sutra
Administrator / datum: 11. 5. 2009.

Od preko 70 pristiglih uradaka, Delegacije EK-e odabrala je kao najbolji zajednički uradak triju učenica sedmog i osmog razreda OŠ Popovac: Tene Mihajlović, Dine Mihajlović i Ane Savanović. Nagrada je putovanje u Bruxelles.

Ceremonija dodjele nagrade održala se u okviru završne svečanosti Europskog tjedna na zagrebačkom Bundeku, na Dan Europe 9. svibnja. S obzirom da je i učenik Egzon Gashi također sudjelovao u projektu, ali nije mogao biti prijavljen za natjecanje i on je putovao u Zagreb gdje su svi zajedno preuzeli glavnu nagradu, ali dobili i još neke darove kao što su majice EU, kalendare, brošure...

Vrijednu nagradu prethodno navedenim učenicima OŠ Popovac, ravnateljici Jadranki Sabljak i nastavniku Goranu Podunavcu osobno je uručio šef Delegacije EK u Hrvatskoj Vincent Degeret.

A kako je naš rad uistinu odličan, možete se uvjeriti ovdje tako što ćete između ponuđenih radova odabrati prezentaciju Moja ideja za europsko sutra.


[OPŠIRNIJE]Pohvala web stranici škole
Administrator / datum: 5. 11. 2008.

Stručni ocjenjivački sud Web festivala dodijelio je našoj školi posebnu pohvalu za web stranicu škole. Više o svemu tome pročitajte na adresi www.webfestival.skole.hr


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju