preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica
Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK - JEDNOSTAVNA NABAVA.pdf

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1643314
Danas: 4
Eko škola

Facebook škole

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Moja ideja za europsko sutra
Autor: Administrator , 11. 5. 2009.

Od preko 70 pristiglih uradaka, Delegacije EK-e odabrala je kao najbolji zajednički uradak triju učenica sedmog i osmog razreda OŠ Popovac: Tene Mihajlović, Dine Mihajlović i Ane Savanović. Nagrada je putovanje u Bruxelles.

Ceremonija dodjele nagrade održala se u okviru završne svečanosti Europskog tjedna na zagrebačkom Bundeku, na Dan Europe 9. svibnja. S obzirom da je i učenik Egzon Gashi također sudjelovao u projektu, ali nije mogao biti prijavljen za natjecanje i on je putovao u Zagreb gdje su svi zajedno preuzeli glavnu nagradu, ali dobili i još neke darove kao što su majice EU, kalendare, brošure...

Vrijednu nagradu prethodno navedenim učenicima OŠ Popovac, ravnateljici Jadranki Sabljak i nastavniku Goranu Podunavcu osobno je uručio šef Delegacije EK u Hrvatskoj Vincent Degeret.

A kako je naš rad uistinu odličan, možete se uvjeriti ovdje tako što ćete između ponuđenih radova odabrati prezentaciju Moja ideja za europsko sutra.


Više o projektu...

U Europskoj godini kreativnosti i inovativnosti 2009., Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatske otvara prijave za nagradni projekt „Moja ideja za europsko sutra.“

Kako su Hrvatsku, baš kao i Europsku uniju, gradili vizionari, Delegacija Europske komisije je u Europskoj godini kreativnosti i inovativnosti pokrenula natječaj inspiriran znanstvenicima, umjetnicima, piscima i idejama čiji je rad ili utjecaj obogatio društvo u cjelini.

Čime ste vi inspirirani kada razmišljate o budućnosti Europe? Imate li ideju ili prijedlog koji će obogatiti život u budućnosti? Je li to ideja o društvenoj promjeni, prijedlog nove regulative ili izum koji će poboljšati svakodnevni život u politici, ekonomiji, zdravstvu, obrazovanju, kulturi, sportu ili na nekom drugom području?

Dajte mašti na volju i podijelite s nama argumentiranu viziju ideje za europsko sutra u obliku eseja, prezentacije ili video uratka. Kao što poručuje i moto Europske godine inovativnosti i kreativnosti, zamislite europsko sutra, budite inovativni i ostvarite ga. Radovi ne moraju biti nužno znanstveno utemeljeni.

Projekt je otvoren od 02. ožujka do 24. travnja 2009. za pojedinačne ili grupne uratke (do tri člana) zainteresiranih učenika osnovnih i srednjih škola.

Proglašenje pobjednika za najuvjerljivije argumentiranu ideju održat će se u Zagrebu na Dan Europe, 9. svibnja.

Trg žrtava fašizma 6, 10000 Zagreb, za natječaj „Moja ideja za europsko sutra“ ili na e-mail adresu euinfocentar@euic.hr.

Osnovni kriterij za ocjenu bili su kvaliteta argumentirane ideje.

Više o aktivnostima Europske komisije na ovu temu pročitajte na internetskim stranicama www.delhrv.ec.europa.eu, gdje možete pogledati i kalendar Europske godine kreativnosti i inovativnosti za Hrvatsku. Informacije o Europskoj godini kreativnosti i inovativnosti moguće je pročitati na create2009.europa.eu.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju