preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica
Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK - JEDNOSTAVNA NABAVA.pdf

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1617875
Danas: 149
Eko škola

Facebook škole

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Moja ideja za europsko sutra
Autor: Administrator , 11. 5. 2009.

Od preko 70 pristiglih uradaka, Delegacije EK-e odabrala je kao najbolji zajednički uradak triju učenica sedmog i osmog razreda OŠ Popovac: Tene Mihajlović, Dine Mihajlović i Ane Savanović. Nagrada je putovanje u Bruxelles.

Ceremonija dodjele nagrade održala se u okviru završne svečanosti Europskog tjedna na zagrebačkom Bundeku, na Dan Europe 9. svibnja. S obzirom da je i učenik Egzon Gashi također sudjelovao u projektu, ali nije mogao biti prijavljen za natjecanje i on je putovao u Zagreb gdje su svi zajedno preuzeli glavnu nagradu, ali dobili i još neke darove kao što su majice EU, kalendare, brošure...

Vrijednu nagradu prethodno navedenim učenicima OŠ Popovac, ravnateljici Jadranki Sabljak i nastavniku Goranu Podunavcu osobno je uručio šef Delegacije EK u Hrvatskoj Vincent Degeret.

A kako je naš rad uistinu odličan, možete se uvjeriti ovdje tako što ćete između ponuđenih radova odabrati prezentaciju Moja ideja za europsko sutra.


Više o projektu...

U Europskoj godini kreativnosti i inovativnosti 2009., Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatske otvara prijave za nagradni projekt „Moja ideja za europsko sutra.“

Kako su Hrvatsku, baš kao i Europsku uniju, gradili vizionari, Delegacija Europske komisije je u Europskoj godini kreativnosti i inovativnosti pokrenula natječaj inspiriran znanstvenicima, umjetnicima, piscima i idejama čiji je rad ili utjecaj obogatio društvo u cjelini.

Čime ste vi inspirirani kada razmišljate o budućnosti Europe? Imate li ideju ili prijedlog koji će obogatiti život u budućnosti? Je li to ideja o društvenoj promjeni, prijedlog nove regulative ili izum koji će poboljšati svakodnevni život u politici, ekonomiji, zdravstvu, obrazovanju, kulturi, sportu ili na nekom drugom području?

Dajte mašti na volju i podijelite s nama argumentiranu viziju ideje za europsko sutra u obliku eseja, prezentacije ili video uratka. Kao što poručuje i moto Europske godine inovativnosti i kreativnosti, zamislite europsko sutra, budite inovativni i ostvarite ga. Radovi ne moraju biti nužno znanstveno utemeljeni.

Projekt je otvoren od 02. ožujka do 24. travnja 2009. za pojedinačne ili grupne uratke (do tri člana) zainteresiranih učenika osnovnih i srednjih škola.

Proglašenje pobjednika za najuvjerljivije argumentiranu ideju održat će se u Zagrebu na Dan Europe, 9. svibnja.

Trg žrtava fašizma 6, 10000 Zagreb, za natječaj „Moja ideja za europsko sutra“ ili na e-mail adresu euinfocentar@euic.hr.

Osnovni kriterij za ocjenu bili su kvaliteta argumentirane ideje.

Više o aktivnostima Europske komisije na ovu temu pročitajte na internetskim stranicama www.delhrv.ec.europa.eu, gdje možete pogledati i kalendar Europske godine kreativnosti i inovativnosti za Hrvatsku. Informacije o Europskoj godini kreativnosti i inovativnosti moguće je pročitati na create2009.europa.eu.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju