preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica
Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK - JEDNOSTAVNA NABAVA.pdf

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1643314
Danas: 4
Eko škola

Facebook škole

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Župan u Popovcu
Autor: Administrator , 26. 11. 2010.

Župan Vladimir Šišljagić sa suradnicima posjetio je jučer radove na izgradnji nastavno-sportske dvorane u Popovcu. Riječ je o investiciji vrijednoj 4,2 milijuna kuna koje je županija već osigurala, a rok za izgradnju je 2013. godine. Kako su istaknuli općinski načelnik Zoran Kontak i donačelnik Mravlinčić, popovački učenici dvoranu čekaju već 30 godina, a do sada se nastava tjelesnog održavala u učionici velikoj 50-ak četvornih metara.


Buduću županijsku cestu Popovac - Kamenac dugu sedam kilometara, čija trasa vodi preko Banske kose i izbija u neposrednoj blizini buduće beljske Vinarije obišao je danas župan osječko-baranjski Vladimir Šišljagić.


Općina Popovac je, na žalost, baranjsko slijepo crijevo pa je potrebno sve učiniti da tako više ne bude. Izgradnjom nove ceste, osim skraćivanja puta, bit će povezane postojeće i buduće vinske ceste  istaknuo je Šišljagić.
Riječ  je o investiciji ''teškoj'' između 15 i 20 milijuna kuna. Trenutačno je u fazi izrade idejni projekt, a već su obavljeni svi potrebni geodetski radovi. U veljači iduće godine očekuje se ishođenje lokacijske dozvole, što bi značilo da radovi mogu započeti 2013. godine. Ideja za izgradnju ove ceste, koja bi se nastavljala na županijsku cestu koja prolazi kroz Popovac, već dugo ''živi'' u ovom  mjestu. Donačelnik Općine Popovac Oskar Mravlinčić, rekao je kako će cesta spajati dva općinska središta te znatno pomoći  turističkom i gospodarskom razvoju.Izvor: http://www.radio-baranja.hr/content/view/5798/1803/


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju