preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica

Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK - JEDNOSTAVNA NABAVA.pdf

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1671278
Danas: 64
Eko škola

Facebook škole

Naši idoli

Naziv rubrike "Naši idoli" govori sam za sebe. Vaš zadatak je da nam pošaljete kratak životopis osobe koju iznimno cijenite (to može biti sportaš, glazbenik, glumac, film, povijesna ličnost, članovi obitelji...) i to u obliku power point prezentacije ili word dokumenta. 

 

 

Ne zaboravite u par rečenica objasniti i zašto volite vašeg idola. Napomena: prezentacija može sadržavati najviše 30 slajdova, a u word dokumentu može biti najviše jedna stranica teksta + nekoliko slika! 

Vaše uratke šaljite nam na e-mail adresu: ospopovac@gmail.com

vijesti
Beyonce :-)
Administrator / datum: 28. 5. 2009.

Glazbena diva nedavno je nastupila u zagrebačkoj Areni i oduševila mnogobrojnu publiku. Prezentaciju o Beyonce Knowles izradio je njezin najveći fan iz Kneževa Egzon Gashi.


[OPŠIRNIJE]Enrique Iglesias
NELA LOVRIĆ / datum: 12. 5. 2009.

Prezentaciju o pjevaču Enrique Iglesiasu napravila sam na engleskom jeziku. Pogledajte i uživajte! Pozdrav!


[OPŠIRNIJE]Cristiano Ronaldo
KATARINA JAGARINEC / datum: 29. 4. 2009.

Cristiano Ronaldo je jedan od trenutno najboljih igrača svijeta i upravo o njemu sam napravila prezentaciju u ime svih njegovih fanova. Uživajte!


[OPŠIRNIJE]Anahi - glumica iz serije Rebelde
TENA MIHAJLOVIĆ / datum: 28. 4. 2009.

U ovoj prezentaciji predstavljam vam svoju najdražu glumicu Anahi iz planetarno popularne tinejdžerske serije Rebelde! Nadam se da će vam se svidjeti!


[OPŠIRNIJE]Narutomanija - Naruto Uzumaki
MARTINA BOBEK / datum: 3. 7. 2010. 10:07
naruto uzmaki

Martina nam nastavlja pisati o mangi Naruto kroz likove koji se u njoj pojavljuju. Prvi je na redu glavni je lik anime i manga serija Naruto - Naruto Uzumaki. Trailer serije možete pogledati ovdje.

Kao novorođeno dijete, devetorepa demonska lisica, koja je napala Konohu, bila je zapečaćena u njegovo tijelo pomoću Četvrtog Hokagea Konohe. Bez obzira na želju Četvrtog Hokagea da Naruto bude gledan kao junak koji je sadržao demona, seljani Konohe gajili su jaku mržnju prema mladom djetetu, pošto je sadržavao dušu demona koji je uznemirio njihovo nekoć mirno selo. Naruto nije bio svjestan prisutnosti demonske srži u sebi sve dok nije bio 12 godina star, pri čemu je većinu svoga djetinjstva proveo zbunjen zbog činjenice zašto su ga seljani Konohe toliko mrzili. Naruto je bio sprijateljen sa svojim sažaljivim ninja instruktorom, Chuninom po imenu Iruka Umino. Iako su Irukini vlastiti roditelji umrli od ruke demonske lisice, Iruka nije krivio Naruta za njihovu smrt. Umjesto toga, Iruka je prihvatio Naruta i davao poseban značaj dječakovoj želji da bude priznat od ljudi, pošto je i on jednom imao istu želju.


[OPŠIRNIJE]Najslavnija rockerica...
ALEKSANDRA VUKADINOVIĆ / datum: 28. 4. 2009.

Ona je Avril Lavigne i upravo sam o njoj odlučila napraviti prezentaciju... Kliknite na više, pogledajte prezentaciju i uživajte!


[OPŠIRNIJE]Disney :-)
ANTONIO BETI / datum: 28. 4. 2009.

Prezentaciju o najpoznatijim crtanim junacima Walta Disneya možete pogledati ukoliko kliknete na više. Nadam se da ćete uživati!


[OPŠIRNIJE]Emily the Strange...
MARTINA BOBEK / datum: 21. 4. 2009.

Još uvijek niste čuli o Emily the Strange. Sada je pravo vrijeme da saznate tko je moj idol! Pogledajte prezentaciju i uživajte u remek djelu


[OPŠIRNIJE]Kratko i jasno. Toše Proeski.
TENA MIHAJLOVIĆ / datum: 20. 4. 2009.

Moju prezentaciju o Toši Proeskom možete pogledati ako kliknete ovdje i među dokumentima odaberete prezentaciju pod nazivom 1 - TOSE PROESKI. Uživajte

Made by: Tena Mihajlović, 7. razred, Osnovna škola Popovac


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju