preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica

Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK - JEDNOSTAVNA NABAVA.pdf

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1676919
Danas: 25
Eko škola

Facebook škole

Žene u matematici - Intervju s nastavnicom Vesnom Šarić
ERIKA FOKI SARA MALETIĆ / datum: 7. 3. 2018. 08:09

Povodom Dana žena, iz izvannastavne aktivnosti Matematičari istražili smo i izradili plakat o ženama u matematici. Žene su slabo zastupljenje u znanosti te ih se slabo spominje, zato smo odlučili spomenuti njih nekoliko.

Odlučili smo i intervjuirati nastavnicu Vesnu Šarić, učiteljicu matematike iz PŠ Kneževo, jer je žena u matematici koja se dugi niz godina bavi matematikom i voli je. Pod opširnije pročitajte njezine odgovore na naša pitanja.


[OPŠIRNIJE]Blic intervju s nastavnicom Nevenom Beuk
TEA ANTUNOVIĆ LUCIJA GERKEŠ / datum: 11. 9. 2017. 16:55

Odlučile smo da naš prvi novinarski zadatak u ovoj nastavnoj godini bude intervju s nastavnicom Nevenom Beuk, koja predaje geografiju učenicima predmetne nastave u Kneževu.

Pod opširnije saznajte što nam je sve otkrila o sebi.


[OPŠIRNIJE]Blic intervju s nastavnicom Silvijom Švelinger
LUKA ĐUKIĆ ERIKA FOKI SARA MALETIĆ / datum: 30. 11. 2016. 07:54

Nastavnici povijesti i hrvatskoga jezika Silviji Švelinger postavili smo dvadesetak pitanja i danas, 30. studenoga, upravo na njezin rođendan objavljujemo dugoočekivane odgovore. Pravo je vrijeme da kliknete na opširnije i saznate pojedine zanimljivosti o njoj.

P.S. Sretan rođendan nastavnice!


[OPŠIRNIJE]Blic intervju s nastavnicom Tanjom Babić
PETRA DUKMENIĆ ANAMARIA KRAMAR ARIANA GETO / datum: 9. 10. 2016. 20:06

Vrijeme je da saznamo odgovore na pitanja koja ste tijekom mjeseca rujna postavljali našoj novoj nastavnici Tanji Babić.

Kliknite ovdje i saznajte kako se nastavnica matematike snašla u našoj školi i koje nam je zanimljivosti otkrila iz svog života.

Zahvaljujemo nastavnici na brzim odgovorima, a sve vas čitatelje pozivamo na daljnju suradnju stoga nam pošaljite pitanja za nastavnicu povijesti i hrvatskoga jezika Silviju Švelinger.


[OPŠIRNIJE]Nastavnica Anela Pejić u našoj rubrici Blic intervju
IVANA ČALIĆ KRISTINA HORVAT ALEKSANDAR KOVAČ / datum: 31. 3. 2014. 15:40

S obzirom na to da je nastavnica njemačkog jezika Anela Pejić ove školske godine počela raditi u našoj školi, odlučili smo joj postaviti nekoliko pitanja kako bismo saznali nešto više o njoj. Odgovore pročitajte pod opširnije.

 


[OPŠIRNIJE]Nastavnica Ana Kolund u našoj rubrici Blic intervju
NIKOLETA BOGNAR / datum: 14. 2. 2014. 06:21

Vrijeme je da upoznamo drugo lice nastavnice Ane Kolund koja u našoj školi predaje prirodu, biologiju i kemiju. Zahvaljujemo nastavnici što je odvojila svoje slobodno vrijeme i odgovorila na sva pitanja koja ste joj uputili, a pokazuju nam ono što ne vidimo o noj iza katedre.

Nastavnica Ana nas uvijek rado vodi na izlete i ekskurzije, a i nezaobilazna nam je pomoć u našim projektima vezanim uz ekologiju.


[OPŠIRNIJE]Intervju s učiteljicom Ivanom
Administrator / datum: 28. 10. 2012. 19:43

Vrijeme je da saznamo odgovore na vaša pitanja koja ste tijekom mjeseca listopada postavljali novoj učiteljici razredne nastave iz Područne škole Branjina. Veliko hvala učiteljici Ivani Vrbek Mesić koja je odgovorila na sva vaša pitanja i očekujemo i dalje kreativne radove njenih mališana kako bismo još više obogatili web stranicu škole. Pod opširnije možete pročitati odgovore učiteljice te iz prve ruke saznati kako se snašla u našoj školi.


[OPŠIRNIJE]Nastavnik Tomislav odgovorio na vaša pitanja
IVANA COPAK / datum: 13. 10. 2011. 08:05

Pod opširnije donosimo toliko tražene odgovore na pitanja koje smo postavili novom nastavniku njemačkoga jezika u našoj poznatoj web rubrici BLIC INTERVJU. Još jednom zahvaljujemo nastavniku Tomislavu na "brzim" odgovorima, ali također i svima vama na strpljenju i nadamo se da ćemo i dalje nastaviti surađivati stoga slobodno šaljite prijedloge koga bismo trebali ugostiti u našoj rubrici. 


[OPŠIRNIJE]Nastavnica Martina odgovorila na vaša pitanja
PATRICIA ŠENICA / datum: 2. 2. 2010. 00:15
martina stanković

S nastavnicom fizike i tehničke kulture, Martinom Stanković, odradili smo jedan kratki intervju, a odgovore na postavljena pitanja možete pročitati u našoj rubrici Blic intervju ili pod opširnije. Za mjesec ožujak kao gosta najavljujemo nastavnika Tomislava Perana. Sve što trebate napraviti jest poslati pitanja na e-mail ospopovac@gmail.com, a možete ih poslati i na facebook škole.


[OPŠIRNIJE]Knjižnjičarka Marijana Kuna napokon u našoj rubrici Blic intervju
BARBARA KLETUŠ / datum: 31. 1. 2010. 14:18

I dok su se neki malo uspavali mi smo se vrijedni web novinari odlučili baciti na posao u našoj kultnoj rubrici Blic intervju. Zahvaljujemo svim učenicima koji su sudjelovali u postavljanju pitanja te se iskreno nadamo da ćemo i dalje uspješno surađivati. Posjetite našu rubriku Blic intervju ili kliknite na opširnije kako biste pročitali odgovore naše knjžnjičarke Marijane Kune.


[OPŠIRNIJE]Odgovori nastavnika Gorana Podunavca
BARBARA KLETUŠ / datum: 30. 9. 2009.

Novu školsku godinu započeli smo postavljajući pitanja nastavniku Goranu i sada je pravo vrijeme da saznamo nešto više o njemu. Duže od očekivanog smo čekali nastavnikove odgovore na naša pitanja, ali opraštamo mu jer ipak voljeli bismo se mi malo više igrati na satu informatike :-)


[OPŠIRNIJE]Odgovori nastavnice Suzane Vencl
LUKA STRAJNIĆ / datum: 1. 6. 2009.

Nakon razgovora s nastavnikom Vladimirom, mjesec svibanj rezervirali smo za nastavnicu Glazbene kulture, Suzanu Vencl. Zahvaljujemo joj što je izdvojila svoje slobodno vrijeme i odgovorila na sva naša postavljena pitanja.


[OPŠIRNIJE]Odgovori nastavnika Vladimira
Administrator / datum: 20. 4. 2009.

Napokon smo dočekali i odgovore na pitanja koje smo postavili nastavniku Vladimiru u našoj poznatoj web rubrici BLIC INTERVJU. Zahvaljujemo nastavniku na "brzim" odgovorima, ali također i svima vama na strpljenju i suradnji.


[OPŠIRNIJE]Odgovori ravnateljice Jadranke Sabljak
Administrator / datum: 22. 1. 2009.

Ravnateljici naše škole, Jadranki Sabljak,  postavili smo vaša najzanimljivija pitanja i pravo je vrijeme da saznate što je odgovorila. Hvala vam još jednom na suradnji, a posebno našoj ravnateljici koja je izdvojila svoje vrijeme i odgovorila na sva pitanja.


[OPŠIRNIJE]Odgovori nastavnice Lidije Marković
TENA MIHAJLOVIĆ / datum: 1. 12. 2008.

Nastavnici Lidiji Marković, koju svi jako dobro poznajemo, postavili smo najzanimljivija pitanja i pravo je vrijeme da upoznate "drugo lice" nastavnice. Hvala vam još jednom svima na suradnji, a posebno nastavnici Lidiji na iskrenim odgovorima.


[OPŠIRNIJE]Odgovori učiteljice Lidije Štimac
BARBARA KLETUŠ / datum: 29. 11. 2008.

Vrijeme je da i učiteljica razredne nastave, Lidija Štimac, osjeti kako je to kad učenici postavljaju pitanja, te nam odgovori na neka pitanja s obzirom na to da većini nas ne predaje i nismo je u mogućnosti najbolje upoznati. Veliko hvala učiteljici Lidiji i očekujemo sve kreativne radove njenih mališana kako bismo uljepšali našu web stranicu škole.


[OPŠIRNIJE]Odgovori nastavnika Željka Predojevića
DINA MIHAJLOVIĆ ANA SAVANOVIĆ / datum: 30. 9. 2008.

Nastavniku povijesti i hrvatskog jezika, Željku Predojeviću, postavili smo vaša najzanimljivija pitanja i pravo je vrijeme da upoznate "drugo lice" nastavnika. Hvala Vam još jednom na suradnji, a posebno nastavniku Željku koji je izdvojio svoje vrijeme i omogućio nam da ga još bolje upoznamo


[OPŠIRNIJE]Intervju s pripravnikom Ivanom Selcijem
Ivana Mikec / datum: 13. 6. 2015. 07:24

Pred sam kraj nastavne godine odlučili smo napraviti intervju s našim dragim pripravnikom Ivanom Selcijem.

Jeste li znali da svira gitaru u bendu Pullover i da mu je zasad najdraža destinacija Rim? U našoj rubrici Blic intervju ili pod opširnije pročitajte što nam je još o sebi otkrio.


[OPŠIRNIJE]Nastavnik Bojan u našoj rubrici Blic intervju
Administrator / datum: 21. 11. 2013. 17:17

U našoj rubrici Blic intervju otkrivamo vam drugo lice nastavnika Bojana Kajinića koji predaje tjelesnu i zdravstvenu kulturu u našoj područnoj školi u Kneževu. Hvala nastavniku Bojanu koji je izdvojio svoje vrijeme i omogućio nam da ga još bolje upoznamo. Odgovori su pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]Učiteljica Nataša odgovorila na vaša pitanja
Administrator / datum: 27. 10. 2013. 17:14

Učiteljica Nataša Jakopec novo nam je lice iza školiskih klupa ove školske godine, stoga smo joj odmah postavili pitanja kako bismo saznali nešto više i o njoj.

Učiteljica Nataša radi u područnoj školi u Branjini u razrednoj nastavi. Kroz mjesec je odgovarala na vaša pitanja i evo nam drugo lice nove učiteljice Nataše u rubrici blic intervju. Odgovori su pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]Nastavnica Adrijana odgovorila na pitanja!
DOLORES KRENEK / datum: 21. 9. 2010. 19:37

Nastavnici povijesti i hrvatskog jezika, Adrijani Kalčić, postavili smo vaša najzanimljivija pitanja i pravo je vrijeme da upoznate "drugo lice" nastavnice.

Hvala vam još jednom na suradnji, a posebno nastavnici Adrijani koja je izdvojila svoje vrijeme i odgovorila na sva naša pitanja. Više pročitajte pod opširnije ili u svima nam dobro poznatoj  rubrici Blic intervju.


[OPŠIRNIJE]Odgovori nastavnice Tamare Pletikapić
ANTONIO BETI / datum: 3. 11. 2008.

Nastavnici Tamari Pletikapić postavili smo vaša najzanimljivija pitanja i pravo je vrijeme da upoznate "drugo lice" nastavnice. Hvala vam još jednom na suradnji, a posebno nastavnici Tamari koja je izdvojila svoje vrijeme i odgovorila na sva pitanja.


[OPŠIRNIJE]RSS


Blic intervju...preskoči na navigaciju