preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica

Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK - JEDNOSTAVNA NABAVA.pdf

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1676840
Danas: 89
Eko škola

Facebook škole

Šumska nastava
Maketa šumskog parka
PATRICIA ŠENICA Martina Vidak / datum: 19. 9. 2011. 15:40

Na satu tehničke kulture odlučili smo izraditi maketu našeg parka. Prvo smo pošli u obilazak i razgledavanje parka. Ondje smo skupljali male grančice koje smo poslije koristili u izradi drveća. Fotografirali smo zanimljive prizore parka. Kada smo se vratili u učionicu prikupili smo potreban material i krenuli u izradu makete. Uzeli smo veliki stiropor i obložili ga tankim hamer papirom. Djevojčice su izrađivale debla od prikupljenih grančica i krošnje od spužve. Dječaci su za to vrijeme ocrtavali put kroz park te poslije bojali temperama izrađeno drveće. Na kraju smo zabadali drveće u stiropor i lijepili kore drveća maketi te dovršavali bojanje tratine i uređivanje makete. Fotografije pogledajte OVDJE!


[OPŠIRNIJE]Šumski crteži
Sreto Balaš / datum: 29. 9. 2011. 20:35

Učenici naše škole su na satu likovne kulture slikali šumu i na taj način obilježili Međunarodnu godinu šuma. Izložba likovnih radova postavljena je u holu škole kako bi svi posjetitelji naše škole mogli vidjeto naše radove, a za sve vas koji redovito posjećujete našu školsku stranicu radove smo priredili ovdje

 

 


[OPŠIRNIJE]Izlet na Bansko brdo i obližnju šumu
ANKICA OSTOJIĆ / datum: 8. 7. 2011. 15:58

Učenici naše škole posjetiti su najviši vrh našeg Banskog brda iliti Banske kose. Bio je to izlet u brdo koje su još stari Rimljani nazivali Zlatnim brdom zbog odličnog vina koje su ispijali, a koje je uzgojno ondje. Vino istog podrijetla bilo je nezaobilazno piće i na dvoru Marije Terezije. Naravno da smo mi tamo konzumirati isključivo vodu i sokove :) Posjetili smo i odmoriše kod tornja koje je najviši vrh Banske kose kao i svetište Marije Lurd. S obzirom da obilježavamo Međunarodnu godinu šuma posjetili smo i obližnju šumu i uživali u ljepoti baranjske šume! Fotografije pogledajte OVDJE ili u rubrici Foto-galerija.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju