preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica

Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK - JEDNOSTAVNA NABAVA.pdf

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1676919
Danas: 25
Eko škola

Facebook škole

Uvjeti rada škole

Osnovnu školu Popovac, prema mreži osnovnih škola, čine matična škola u Popovcu, koja je osmogodišnja i u svom sastavu ima osam  čistih razrednih odjela, te dvije područne škole: PŠ Branjina koja je četverogodišnja i sačinjena je od jednog kombiniranog razrednog odjela te PŠ Kneževo koja je osmogodišnja i u kojoj se nastava odvija u dva kombinirana razredna odjela (prvi i drugi razred, treći i četvrti razred), a predmetna nastava odvija se u čistim razrednim odjelima.

Nastava se odvija u jednoj smjeni, u prijepodnevnim satima, u matičnoj školi i područnim školama, dok se u poslijepodnevnoj smjeni organiziraju izvannastavne aktivnosti i izborna nastava.

Osnovna škola Popovac

 

Posebnu aktivnost smo posvetili realizaciji projekta Eko škole, jer je škola postala članicom Međunarodnih Eko škola 2002. godine i na to smo vrlo ponosni i taj rad s veseljem planiramo nastaviti u budućnosti.

Područna škola Kneževo

 

Krajem školske 2003./04. uključili smo se u projekt Za sigurno i poticajno okruženje u školama, te smo u veljači 2005. dobili plaketu ŠKOLE BEZ NASILJA. Uključeni smo i u projekt Samovrednovanje škola kao i u Unicef-ov projekt Škole za djecu Afrike.

 

Područna škola Branjina
preskoči na navigaciju