preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica

Školski obrok 3

Naš školski grb

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1815607
Danas: 103
Eko škola

Facebook škole

Uvjeti rada škole

Osnovnu školu Popovac, prema mreži osnovnih škola, čine matična škola u Popovcu, koja je osmogodišnja i u svom sastavu ima osam  čistih razrednih odjela, te dvije područne škole: PŠ Branjina koja je četverogodišnja i sačinjena je od jednog kombiniranog razrednog odjela te PŠ Kneževo koja je osmogodišnja i u kojoj se nastava odvija u dva kombinirana razredna odjela (prvi i drugi razred, treći i četvrti razred), a predmetna nastava odvija se u čistim razrednim odjelima.

Nastava se odvija u jednoj smjeni, u prijepodnevnim satima, u matičnoj školi i područnim školama, dok se u poslijepodnevnoj smjeni organiziraju izvannastavne aktivnosti i izborna nastava.

Osnovna škola Popovac

 

Posebnu aktivnost smo posvetili realizaciji projekta Eko škole, jer je škola postala članicom Međunarodnih Eko škola 2002. godine i na to smo vrlo ponosni i taj rad s veseljem planiramo nastaviti u budućnosti.

Područna škola Kneževo

 

Krajem školske 2003./04. uključili smo se u projekt Za sigurno i poticajno okruženje u školama, te smo u veljači 2005. dobili plaketu ŠKOLE BEZ NASILJA. Uključeni smo i u projekt Samovrednovanje škola kao i u Unicef-ov projekt Škole za djecu Afrike.

 

Područna škola Branjina
preskoči na navigaciju