preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica
Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1611543
Danas: 134
Eko škola

Facebook škole

 

Malo nas je, al' nas ima. Nakon što smo proslavili 4. rođendan postojanja školske web stranice odlučili smo krenuti u nove radne pobjede. Nadamo se da ćete uživati surfajući na našim wb stranicama, a mi ćemo se i dalje truditi biti još bolji i zanimljiviji.

Na pravom ste mjestu ukoliko svakog od nas želite pobliže upoznati jer mi smo glavni i odgovorni krivci za većinu sadržaja na web stranicama Osnovne škole Popovac.

Upoznajte nas bolje...
Web novinarka Lana Antunović
LANA ANTUNOVIĆ / datum: 20. 11. 2017. 13:29

Ja sam Lana Antunović i idem u 8. razred. Živim u Kneževu. Obožavam gimnastiku koju treniram pet godina. Želja mi je upisati gimnaziju u Belom Manastiru, a nakon toga završiti Kineziološki fakultet. Svaki dan mi je ispunjen različitim aktivnostima, a slobodno vrijeme koristim za gledanje serija i druženje s prijateljima. 


[OPŠIRNIJE]Web novinarka Marija Bunić
MARIJA BUNIĆ / datum: 20. 11. 2017. 13:23

Zovem se Marija i osmi sam razred. Treniram karate, pišem blog i obožavam fotografirati. U slobodno vrijeme čitam i pravim radove za kreativnu radionicu. Vikendom redovito gledam svoje omiljene filmove, ili idem na natjecanja. Web novinarka sam postala jer volim pisati i mislim da pisanje opušta.

Više o meni saznajte pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]Web novinarka Hana Galinec
HANA GALINEC / datum: 30. 9. 2017. 22:02

Zovem se Hana Galinec. U 6. razredu odlučila sam postati dio male redakcije web novinara naše škole. Moj prvi novinarski zadatak bio je osmisliti pitanja za rubriku Blic intervju zajedno s Vanessom i  sestrom Inom. Volim životinje i ne big mogla zamisliti život bez glazbe. Više o meni saznajte pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]Web novinarka Vanessa Babić
VANESSA BABIĆ / datum: 22. 9. 2017. 13:01

Zovem se Vanessa Babić i idem u 6. razred Osnovne škole Popovac. U slobodno vrijeme družim se s najboljim prijateljicama Hanom i Inom te igram odbojku. Nakon osnovne škole htjela bih upisati gimnaziju u Belom Manastiru. Više o meni saznajte pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]Web novinarka Ina Galinec
INA GALINEC / datum: 22. 9. 2017. 12:44

Zovem se Ina Galinec i učenica sam 6. razreda Osnovne škole Popovac. U slobodno vrijeme najviše se družim s prijateljima i volim šetati svog psa Rockija. Kad odrastem htjela bih biti kozmetičarka. Više o meni saznajte o opširnije.


[OPŠIRNIJE]Magdalena Bajus
MAGDALENA BAJUS / datum: 21. 11. 2012. 12:25

Zovem se Magdalena Bajus i učenica sam 6. razreda. U slobodno vrijeme najradije pjevam, družim se s prijateljima i rolam se. Moj prvi novinarski zadatak bio je popratiti zbivanja u knjižnici tijekom projekta izrade bookmarkera za suradničke škole u Australiji i Rumunjskoj. I ja sam se upisala u web leksikona novinara naše škole, stoga svakako kliknite na opširnije i saznajte više o meni.


[OPŠIRNIJE]IVANA MIKEC
Ivana Mikec / datum: 31. 10. 2012. 12:38

Zovem se Ivana Mikec i učenica sam 6. razreda. Od ove školske godine aktivno sam se uključila u pisanje članaka za školsku web stranicu, te je pravo vrijeme da vam se predstavim. U slobodno vrijeme najradije pjevam, sviram klarinet i jašem svoju kobilu Bebu. I ja sam se upisala u web leksikona novinara naše škole, stoga svakako kliknite na opširnije i saznajte više o meni.


[OPŠIRNIJE]Patricia Šenica
PATRICIA ŠENICA / datum: 8. 11. 2010. 23:14

Već drugu godinu zaredom aktivno sudjelujem u prikupljanju vijesti za našu školsku web stranicu, a dosad sam pisala o raznim temama. Popratila sam sve uspjehe hrvatskih sportaša na velikim natjecanjima, ali i mnoge zanimljivosti iz naše zemlje i svijeta. Osim što obožavam životinje volim još puno toga, a sve to možete saznati ukoliko pod opširnije pročitate moje odgovore u web leksikonu novinara.


[OPŠIRNIJE]Andrea Vereš
Andrea Vereš / datum: 2. 11. 2010. 19:01

Došlo je vrijeme da se i ja upišem u web leksikon novinara te da svojim zanimljivim člancima ostavim neizbrisiv trag na web stranici Osnovne škole Popovac. Za početak vrlo ću vas rado izvještavati o meni trenutačno najdražem pjevaču Justinu Bieberu, a kasnije ću pisati i o drugim zanimljivim temama. Nadam se da će vam se moj stil pisanja svidjeti, a kako biste me bolje upoznali pod opširnije saznajte više o meni.


[OPŠIRNIJE]Sanja Mišljenović - web novinarka
SANJA MIŠLJENOVIĆ / datum: 13. 10. 2010. 18:34

Evo i ja sam postala dio web novinara Osnovne škole Popovac i nadam se da ću ubuduće sa svojim zanimljivim novinarskim člancima uspjeti doprinijeti kako bi web stranica naše škole postala još bolja. Za početak odgovorila sam na nekoliko kratkih pitanja i na taj način upisala se u Web leksikon novinara. Kliknite ovdje ili posjetite našu rubriku Web leksikon novinara te saznajte više o meni.


[OPŠIRNIJE]I ja sam dio web tima :-)
IVA BUNIĆ / datum: 5. 10. 2010. 15:53

Evo došlo je i vrijeme da i mene pobliže upoznate. Dosad sam objavila nekoliko članaka na web stranici naše škole i to mi se jako svidjelo tako da sam postala stalni član web novinara. Zovem se Iva i idem u 6. razred u Popovacu. U slobodno vrijeme učim francuski, njemački i turski i uz sve moram vam napomenuti kako sam velika obožavateljica Sumrak Sage. Kliknite na opširnije i saznajte više o meni.


[OPŠIRNIJE]TENA MIHAJLOVIĆ
TENA MIHAJLOVIĆ / datum: 19. 10. 2009.

Zovem se Tena i učenica sam osmoga razreda iz Popovca. Velika obožavateljica sporta (ponajviše nogometa; volim Barcelonu i Eduarda da Silvu),  u zadnje vrijeme zaluđena gledanjem filma "Twilight", očarana španjolskim jezikom... samo su neke karakteristike koje me opisuju. Više o meni možete pročitati ukoliko kliknete na opširnije.


[OPŠIRNIJE]MARTINA BOBEK
MARTINA BOBEK / datum: 5. 10. 2009.

Zovem se Martina i učenica sam 8. razreda iz Popovca, a moja brbljavost pravi je doprinos web stranici naše škole. Prvi novinarski zadatak bio mi je pisanje i izrada prezentacije za rubriku Naši idoli, a od ove godine dobila sam stalni angažman u web timu i postala uz Tenu glavna  i odgovorna urednica redakcije web novinara.


[OPŠIRNIJE]BARBARA KLETUŠ
BARBARA KLETUŠ / datum: 30. 9. 2009.

Zovem se Barbara i idem u 7. razred. Prvi novinarski zadatak bio mi je prikupljanje i uređivanje pitanja za rubriku Blic intervju što i dan danas radim za učenike iz Kneževa. U slobodno vrijeme šetam psa, crtam, zujakam, surfam po netu, pravim referate, glupiram se, izlazim sa prijateljima i svakako da ne zaboravim najvažnije visim na fejsu. Više o meni možete pročitati ukoliko kliknete na opširnije.


[OPŠIRNIJE]EGZON GASHI
Administrator / datum: 29. 9. 2009.

Halooo!Za one koji me ne poznaju, zovem se Egzon Gashi i učenik sam 7. razreda iz Kneževa. Veliki sam obožavatelj glumice i pjevačice Beyonce. Također je i moj prvi novinarski zadatak bio o njoj! Sad bih vam volio pisati o njoj, ali sada je vrijeme za mojih pet minuta slave :-) Najdraži predmeti su mi povijest i engleski jezik. U slobodno vrijeme treniram odbojku. Sve ostale zanimljivosti pročitajte u web leksikonu! Bye, bye!


[OPŠIRNIJE]ANTONIO BETI
ANTONIO BETI / datum: 23. 9. 2009.

Web novinar sam postao u 6. razredu, a moj prvi novinarski zadatak bio je izvještaj o Halloweenu (Noći vještica). Jedan od najdražih premeta mi je hrvatski jezik te iz toga sasvim logično proizlazi da volim pisati i na taj način spajam ugodno i korisno. Osim pisanja veliki sam ljubitelj povijesti i želja mi je jednoga dana postati nastavnik povijesti ili arheolog.


[OPŠIRNIJE]ALEKSANDRA VUKADINOVIĆ
ALEKSANDRA VUKADINOVIĆ / datum: 22. 9. 2009.

Web novinarka sam postala u 6. razredu, a moj prvi novinarski zadatak bio je izraditi prezentaciju za rubriku Naši idoli. Tada sam predstavila svoju omiljenu pjevačicu Avril Lavigne.

Na pravom ste mjestu ukoliko želite saznati više o meni, a to ćete učiniti ukoliko pročitate odgovore koje sam vam dala u tzv. web leksikonu :-)


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju