preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login

Školski obrok 3

Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnja izvješća o provedbi ZPPI za 2016., 2017. i 2018. godinu, nalaze se u privitku.

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1734145
Danas: 2
Eko škola

Facebook škole

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Čestitkama do srca starih i nemoćnih
Autor: Administrator , 22. 12. 2020.

Učenici i djelatnici Osnovne škole Popovac tradicionalno su posjećivali stare i nemoćne u predbožićno vrijeme i unosili radost u srca korisnika i prostore obiteljskog doma za starije.

Ova godina koja je specifična po mnogočemu spriječila ih je u tome, no nisu dozvolili da se korisnici domova osjećaju zaboravljeno.

Učenici razredne nastave s učiteljicama Anom, Lidijom, Mirjanom, Ivanom, Ankicom i Danielom te neki učenici predmetne nastave s učiteljicom Martinom, knjižničarkom Marijanom i vjeroučiteljicom Sanjom, u kratkom vremenu izradili su 180 čestitki za korisnike Obiteljskog doma za starije „Novačić“ u Popovcu te Doma za starije i nemoćne „Beli Manastir“.

„Radosni smo jer izvanredni uvjeti i prepreke koje su u hodu iskočile nisu nas spriječile da naše učenike učimo suosjećati s drugima i da barem na tren ugrijemo srca i izmamimo osmijehe na lice onima koji se više nego ikada osjećaju beskorisnima i napuštenima. Nas drži nada da ćemo ih već sljedeće godine moći opet posjetiti, zapjevati s njima, porazgovarati, osobno im predati čestitke i druge znakove pažnje i već svojom pojavom unijeti radost u njihove živote,"  istaknula je vjeroučiteljica Sanja Kopunović Legetin.

Mogli smo ovih dana često čuti izjavu da je ove godine „Božić ukraden“. Učenicima iz Branjine, Kneževa i Popovca nije, jer Božić je u srcima, a oni su ih ispunili pravim vrednotama i smislom.

Više fotografija pogledajte OVDJE!


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju