preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login

Školski obrok 3

Naš školski grb

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1758732
Danas: 75
Eko škola

Facebook škole

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Info dan u sklopu projekta "Učimo zajedno 4"
Autor: Suzana Leskovar, 16. 6. 2021.

U srijedu, 16.lipnja 2021. godine, održan je Info dan u sklopu projekta ˝Učimo zajedno 4˝ na kojem su se svi prisutni mogli upoznati sa  ovim vrijednim projektom, njegovim ciljevima i općenito o ulozi pomoćnika u nastavi, kao i sa samim pomoćnicama. Nakon pozdravne riječi ravnateljice Jadranke Sabljak i koordinatorice, psihologinje Suzane Leskovar, putem prezentacije su prikazane osnovne informacije o projektu i o učenicima s teškoćama u razvoju.

Projekt ˝Učimo zajedno 4˝  je usmjeren  na potpuno uključivanje (inkluziju) učenika s teškoćama u razvoju u redovito osnovnoškolsko obrazovanje, a samim tim i u život lokalne zajednice čime se unapređuje kvaliteta školovanje takve djece kao i mogućnost za bolje uključivanje na tržište rada.

Ciljevi projekta su:

  1. Unaprijediti socijalno uključivanje djece s teškoćam  u redoviti sustav obrazovanja
  2. Smanjiti broj nezaposlenih osoba na području Osječko-baranjske županije
  3. Uspostaviti mehanizam međusektorske suradnje ključnih dionika na razini županije u provedbi socijalne inkluzije djece  i mladih.

Ovim projektom OŠ Popovac je ostvarila pravo na dvije pomoćnice i jednu preko Udruge gluhih i nagluhih koje uspješno pomažu učenicima s teškoćama u razvoju kojima su dodijeljeni, a naravno i učiteljima u radu. Drago nam je da je i ova godina uspješno završila za učenike s teškoćama u razvoju koji su radili s pomoćnicama i nadamo se da će se takva suradnja nastaviti i dalje.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju