preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login

Školski obrok 3

Naš školski grb

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1758728
Danas: 70
Eko škola

Facebook škole

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Povijesničar godine
Autor: Silvija Švelinger, 17. 6. 2021.

„Povijest je moćna drama, odigrana u kazalištu vremena, sa sunčevim zrakama za svjetiljke i vječnošću za pozadinu.”

Tradicija se nastavlja i ove školske godine. Na nastavi Povijesti ne nedostaje kreativnosti i natjecateljskoga duha. Naši učenici znaju da titulu povjesničara godine nije lako osvojiti. Potreban je kontinuiran rad tijekom godine, ali od svega je najvažnija ljubav prema povijesti.

Svaki se mjesec organizirao izbor za povjesničara mjeseca. U natjecanju sudjeluju svi učenici od 5. do 8. razreda. To je u svakom razredu osoba koja je pokazala zavidno znanje povijesti, najuspješnije riješila provjeru znanja ili nastavni listić. Svaki se mjesec na drugačiji način odabere onaj najuspješniji. Povjesničari godine za svoj su trud , rad i ljubav prema predmetu nagrađeni diplomama te malim, slatkim znakom pažnje.

Povjesničari godine u Popovcu su: Patrik Štainer (8. razred), Lucija Bajus (7. razred), Dario Kramar (6. razred), Ema Jambrović (5. razred), a u Kneževu: Adrian Kobijak (8. razred), Tena Galić (7. razred), Lana Božić (6. razred) te Luna Vereš (5. razred).

Tijekom godine, rad i zalaganje učenika bilježilo se u kalendaru izrađenom u Canvi - tamo je zabilježeno svaki mjesec tko je osvojio titulu povjesničara mjeseca. Učenici su, kao i prošlih godina, pokazali veliki interes za navedeni projekt i jedva su dočekali proglašenje povjesničara godine i uručivanje zasluženih diploma. Čestitamo od srca našim povjesničarima godine i želimo da i dalje budu tako uspješni i vrijedni.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju