Tjedan školskog doručka

Datum objave: 17. listopada 2023.

U našoj se školi ovaj tjedan obilježava Tjedan školskog doručka. Školski jelovnik se oduvijek sastavlja vrlo pažljivo, a posebno se vodi računa o tome da učenici obrocima unose zdrave i raznolike prehrambene sastojke u tijelo koje se još razvija i treba ostati zdravo i snažno.

Danas su predstavnici učenika iz svakog razreda matične škole bili u školskoj kuhinji na isprobavanju novih okusa pašteta, tj. proteina na kruhu koje su osmislile školska knjižničarka Marijana Kuna i ravnateljica Jadranka Sabljak.

Učenicima su bile ponuđene dvije vrste pašteta — pileća i riblja. Nove vrste zalogajčića isprobali su uz šareni tanjur meksičke salate. Učenici su se složili da je vizualna prezentacija obroka bitna, ali najvažnije je znati koje su namirnice zdrave i njih konzumirati češće.

Više fotografija pogledajte OVDJE!

Pročitajte još…

Mala škola financijske pismenosti

Mala škola financijske pismenosti

Ove nastavne godine u školi se provodio projekt "Mala škola financijske pismenosti" pod mentorstvom učiteljica razredne nastave - Ivane Vrbek Mesić (4.r.) i Ane Vuksanović (1., 2., 3. r.). Partner na projektu bila je OŠ August Šenoa, Osijek i učiteljica razredne...

Raznovrsni projekti u školskoj godini 2023./2024.

Raznovrsni projekti u školskoj godini 2023./2024.

Školski kurikulum koji je obogaćen brojnim projektima predstavlja dinamičan i inovativan pristup obrazovanju, s ciljem unapređenja kvalitete učenja i poučavanja. Projekti omogućuju učenicima primjenu stečenog znanja na stvarne probleme, čime se razvijaju njihove...

Skip to content