Večer matematike u Osnovnoj školi Popovac

Datum objave: 8. prosinca 2023.

Jučer, 7. prosinca 2023. godine, naša je škola sudjelovala u 11. Večeri matematike u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva. Večer matematike je skup interaktivnih radionica koje potiču izgradnju pozitivnog stava djece prema matematici i pokazuju svim sudionicima koliko je matematika zabavna.

Učenici razredne i predmetne nastave u Popovcu i Kneževu uživali su u kreativnim i izazovnim radionicama. Rješavali smo sudoku, igrali memory, čovječe ne ljuti se, igre sa šibicama i još mnoge zanimljive matematičke igre. Ujedno smo se počastili prigodnim slasticama.

Veselo je bilo u našoj područnoj školi u Branjini gdje su učenici sa svojim obiteljima i učiteljicom Anom Vuksanović rješavali matematičke zadatke te se kroz matematiku međusobno povezali i zabavili. Za kraj možemo reći da smo se odlično zabavili, a djelić atmosfere pogledajte na fotografijama.

Hvala svim roditeljima i učenicima koji su sudjelovali!

Više fotografija možete pogledati na ovoj poveznici.

Marina Vuksanović, učiteljica matematike

Pročitajte još…

Transparentnost Osnovne škole Popovac

Transparentnost Osnovne škole Popovac

Na sljedećem linku pogledajte detalje TRANSPARENTNOSTI. Priloženi dokument: informacija o trošenju sredstava za mjesec LIPANJ 2024. godine nalazi se OVDJE.

Skip to content