Prvi sastanak projektnih partnera u eTwinningovom projektu “Živimo zelenije i održivije 2”

Datum objave: 27. rujna 2023.

Učenici Osnovne škole Popovac nastavljaju s eTwinngovim projektom “Živimo zelenije i održivije 2” s ciljem stjecanja novih i korisnih znanja o ekologiji i održivom razvoju.

Svakog mjeseca sudjelovat će u različitim aktivnostima s vršnjacima iz Srbije i Hrvatske. Poticat će ih se na praktičnost, poduzetnost, inovativnost, kritičko mišljenje, sposobnost prilagodbe promjenama, rješavanje problema i aktivno sudjelovanje u lokalnoj zajednici.

Na prvom održanom videosastanku 27. rujna 2023., dogovorena je raspodjela zadataka među partnerskim školama. Jedan od nekoliko zadataka koji će kordinirati učitelji naše škole bit će virtualna eko modna revija.

Autor: Goran Podunavac

Pročitajte još…

Mala škola financijske pismenosti

Mala škola financijske pismenosti

Ove nastavne godine u školi se provodio projekt "Mala škola financijske pismenosti" pod mentorstvom učiteljica razredne nastave - Ivane Vrbek Mesić (4.r.) i Ane Vuksanović (1., 2., 3. r.). Partner na projektu bila je OŠ August Šenoa, Osijek i učiteljica razredne...

Raznovrsni projekti u školskoj godini 2023./2024.

Raznovrsni projekti u školskoj godini 2023./2024.

Školski kurikulum koji je obogaćen brojnim projektima predstavlja dinamičan i inovativan pristup obrazovanju, s ciljem unapređenja kvalitete učenja i poučavanja. Projekti omogućuju učenicima primjenu stečenog znanja na stvarne probleme, čime se razvijaju njihove...

Skip to content