Učimo i rastemo zajedno

Datum objave: 11. ožujka 2024.

Danas su na Sjednici Učiteljskog vijeća Osnovne škole Popovac održana dva predavanja. Naši učitelji i stručni suradnici nastavljaju iz godine u godinu učiti i rasti u osobnom i profesionalnom razvoju.

Sustavi umjetne inteligencije postali su dio naše svakodnevnice. Budući da se stalno razvijaju, a upotreba podataka raste, vrlo je važno da svi bolje razumijemo njihov učinak na svijet oko nas. I zato je učiteljica Martina Vidak pokazala hvalevrijedne primjere dobre prakse iz svoje učionice te na konkretnim primjerima objasnila koliko zapravo svi koristimo umjetnu inteligenciju u svakodnevnom životu.

Učitelj Željko Predojević predstavio je rezultate anketnog upitnika u kojem su se učenici, roditelji i djelatnici škole izjasnili o zadovoljstvu Eksperimentalnim programom „Osnovna škola kao cjelodnevna škola: Uravnotežen, pravedan, učinkovit i održiv sustav odgoja i obrazovanja“. Nazočni djelatnici na sjednici su iznijeli prijedloge kako bi svi zajedno poboljšali svoj rad na još veće zadovoljstvo svih dionika odgojno-obrazovnog procesa, ali i nastavili s aktivnostima koje su se dosad pokazale uspješnima.

Učitelji i stručni suradnici ispunjeni i zadovoljni otišli su svojim kućama, a kako i ne bi kad su im njihove kolege održali hvalevrijedna predavanja za koja su dobili ocjenu izvrstan.

Pročitajte još…

Transparentnost Osnovne škole Popovac

Transparentnost Osnovne škole Popovac

Na sljedećem linku pogledajte detalje TRANSPARENTNOSTI. Priloženi dokument: informacija o trošenju sredstava za mjesec LIPANJ 2024. godine nalazi se OVDJE.

Skip to content